Política 06/10/2012

Rajoy: "Galícia no ha hagut d'endeutar-se ni demanar crèdits a l'Estat"

El president del govern espanyol afirma, l'endemà de formalitzar l'operació de crèdit de 560 milions d'euros del FLA amb la Generalitat, que "si altres haguessin fet com Feijóo, no estaríem en la situació que estem"

Acn
1 min
Mariano Rajoy amb Alberto Núñez Feijóo, durant un míting aquest dissabte / SALVADOR SAS / EFE

BarcelonaEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha lloat la gestió que Galícia ha fet de la crisi econòmica i l'ha comparant implícitament amb la situació d'altres comunitats que han hagut d'acollir-se al fons de liquiditat autonòmic, com Catalunya. "Galícia no ha hagut d'endeutar-se ni demanar crèdits a l'Estat", ha etzibat, sense fer esment de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ho ha dit l'endemà de formalitzar l'operació de crèdit de 560 milions d'euros del fons amb la Generalitat. I ho ha dit, també, en plena campanya electoral gallega, on Rajoy ha participat des de Pontevedra per donar suport al candidat del PP a la presidència de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo. "Si altres haguessin fet com Feijóo no estaríem en la situació que estem", ha reblat. "Els gallecs van ser els primers a afrontar la crisi i seran els primers de sortir-ne", ha sentenciat aquest dissabte Rajoy des de Pontevedra. Durant la intervenció, el president espanyol també ha lloat que Núñez Feijóo hagi obert centres bilingües.

stats