POLÍTICA
Política 06/02/2014

El Govern nega que Mas i Rajoy s'hagin trobat en els últims dies o hores

El diari 'La Vanguardia' havia avançat que els dos presidents estaven reunits aquest dijous a Madrid. El Govern, però, ho ha desmentit

Ara
1 min
DISTÀNCIA POLÍTICA 
 Rajoy i Mas, en una imatge d'arxiu a Figueres, tenen mala sintonia política. L'asfíxia econòmica al Govern i el procés català no hi ajuden.

BarcelonaEl Govern ha desmentit que el president de la Generalitat, Artur Mas, s'hagi reunit en els últims dies o setmanes amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy a Madrid, segons han informat a l'ARA fonts de l'executiu català. 'La Vanguardia' havia publicat que els dos presidents es reunien aquest dijous a Madrid, si bé ha rectificat la informació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En poques setmanes, el Congrés dels Diputats debatrà la petició del Parlament perquè l'Estat cedeixi a Catalunya les competències per convocar referèndums fent ús de l'article 150.2 de la Constitució.

Intensificació de les trobades

Després que transcendís que els contactes entre governs havien quedat en suspens des del desembre, aquesta setmana el cap de files de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, ha reprès els contactes amb la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría. L'eventual reunió Mas-Rajoy, encara per confirmar, seria la primera després de l'acord entre els partits sobiranistes per a la pregunta i la data del referèndum d'autodeterminació. Seria la primera, també, després de la que va avançar l'ARA el 29 d'agost.

stats