Política 26/01/2018

Rivera avisa Rajoy que si no impedeix la investidura de Puigdemont "haurà de donar explicacions"

El líder de Ciutadans dona suport al recurs contra la candidatura del líder de Junts per Catalunya, però remarca que la responsabilitat és de l'executiu

ARA/ Agències
1 min
Albert Rivera, aquest matí a Toledo

MadridLes tensions entre el Partit Popular i Ciutadans continuen creixent. El líder del partit taronja, Albert Rivera, ha assegurat aquest divendres que dona suport a la impugnació que el govern espanyol vol fer del nomenament de Carles Puigdemont com a candidat a la investidura. Ho fa per "lleialtat", ha assegurat, malgrat que Mariano Rajoy no el va avisar de les seves intencions, cosa que sí que va fer amb els socialistes. Ara bé, Rivera també ha aprofitat avui per advertir Rajoy que si no aconsegueix impedir la investidura de Puigdemont amb aquesta fórmula, "haurà de donar explicacions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha explicat en una roda de premsa a Toledo en què ha recordat que és el govern espanyol qui "té la obligació i la facultat de portar al Tribunal Constitucional (TC) un acte d'aquestes característiques" i que, per tant, tota la responsabilitat recau en l'executiu: "Si el govern creu que la fórmula és aquesta, confiem en el govern. I si s'equivoca, ho haurà d'explicar", ha dit.

stats