POLÍTICA
Política 18/08/2013

Rull demana que la Via Catalana sigui al "màxim d'inclusiva i integradora"

El secretari d'organització de CDC considera que la cadena humana ha de ser un "gran clam per la llibertat" i aglutinar tant partidaris de l'estat propi com "aquells que estan a favor del dret a decidir"

Marc Toro
1 min

PradaEl secretari d'organització de CDC, Josep Rull, ha demanat aquest dissabte que la cadena humana que se celebrarà aquest Onze de Setembre sigui al "màxim d'inclusiva i integradora". En declaracions a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada, Rull ha considerat que la Via Catalana ha de ser un "gran clam per la llibertat nacional" i que ha d'aglutinar tant partidaris de l'estat propi com "aquells que estan a favor del dret a decidir".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El convergent ha assegurat que el seu partit "s'abocarà" a participar a l'acte multitudinari de la Diada, que s'ha mostrat convençut que serà un "èxit". La diputada i presidenta de la JNC, Marta Pascal, també a Prada, ha aprofitat per fer una "crida massiva als joves catalans" perquè formin part de la Via Catalana i "es facin seu el procés". Pascal ha assegurat que les joventuts nacionalistes hi participaran d'una manera "molt seriosa".

stats