Política 07/02/2018

Torrent visitarà demà els presos a Estremera i Soto del Real

El president del Parlament viatja a Madrid en ple debat sobre la investidura

Aleix Moldes
1 min
Roger Torrent, durant la compareixença d'aquest dimarts al matí

BarcelonaEl president del Parlament, Roger Torrent, viatjarà aquest dijous a Madrid per visitar els presos. Segons ha pogut saber l'ARA, el president de la cambra catalana té previst veure's amb el vicepresident i líder d'ERC, Oriol Junqueras, i amb el conseller d'Interior, Joaquim Forn, a Estremera, i amb l'expresident de l'ANC i número dos de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, i el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, a Soto del Real.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Torrent –que en el seu discurs de presa de possessió ja va anunciar que defensaria els drets de tots els diputats, també dels presos i els de Brussel·les–, ja va viatjar dies enrere a Bèlgica per veure's amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i els quatre consellers a l'exili –Toni Comín, Meritxell Serret, Lluís Puig i Clara Ponsatí.

El viatge a Madrid arriba en ple debat sobre la investidura, amb ERC i Junts per Catalunya intentant aproximar posicions de cara a fer possible l'inici de la legislatura després que el mateix Torrent decidís suspendre el ple d'investidura de Carles Puigdemont.

stats