Política 05/09/2014

Duran respon Cospedal: "No saben la diferència entre un ou i una castanya"

El líder d'Unió deplora que amb l'oferta de gran coalició demostra que "continuen sense entendre res". Toni Font, vicesecretari general dels democristians, replica que CDC i el seu partit comparteixen el seu compromís per fer una consulta legal

Acn
1 min

Barcelona"No saben la diferència entre un ou i una castanya". Aquesta ha estat la resposta del líder d'Unió, Josep Antoni Duran i LLeida, a la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, que aquest divendres ha ofert a PSC, Unió, C's i UPyD una "gran coalició" electoral amb els populars per aturar el procés sobiranista, situant-se així de forma implícita en un escenari d'avançament electoral.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran ha replicat via dos missatges de Twitter que tant Cospedal plantejant aquesta "entesa" unionista com Camacho instant-lo a "parlar" sobre "nou centre" polític, demostren que "continuen sense entendre res!".

La rèplica de Duran se suma a la del vicesecretari general d'UDC, Toni Font, que ha afirmat que CDC i Unió comparteixen "el compromís electoral de fer una consulta emparada en la legalitat". "Cospedal es pot estalviar la invitació a UDC", ha dit a través de Twitter després que la popular oferís una gran coalició a C's, UPyD, Unió i PSC en contra de l'independentisme.

"Cospedal no ha entès res o no vol entendre el que Unió i el que demana una part molt important de Catalunya: poder votar", ha subratllat Font, que ha dit que el que espera és que la número dos dels populars "ofereixi a Catalunya un esforç de comprensió i de respecte".

stats