Política 11/09/2015

Albiol culpa el PSC de la supressió de la bandera espanyola a Badalona

L'exalcalde demana a Pedro Sánchez que "una vegada per totes actuï i posi ordre"

Mario Martín
1 min
El 'Robin Hood dels bancs' no es presenta al judici Vil·la Urània quedarà com està i serà un casal d'avis L'oposició tomba l'ajut  als llibres de text d'Albiol

BadalonaEl candidat del PP a les eleccions del 27-S, Xavier García Albiol, s'ha desplaçat aquest migdia a Badalona, ciutat d'on va ser alcalde, per criticar amb duresa el PSC i retreure'ls ser els "únics culpables" que aquest 11-S no onegi la bandera espanyola a l'Ajuntament de la localitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Albiol ha recordat que ell va fer que durant la Diada no es retirés la bandera espanyola de la façana del consistori, com si que passava abans, tot i que ha posat en dubte que el "partit radical de la CUP" torni a hissar-la un cop passi la jornada d'avui.

"És un fet greu i hi ha un únic culpable, el PSC, que va regalar l'Ajuntament als radicals", ha assegurat. Per aquesta raó ha exigit al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, "que una vegada per totes actuï i posi ordre". En la mateixa atenció als mitjans també ha defensat que durant el seu govern municipal es van respectar tots els símbols sense ofendre ningú.

stats