Política 26/07/2015

Zapatero: "El dret a decidir és un embolic monumental que divideix la gent"

L'expresident espanyol diu en una entrevista a 'La Razón' que el PSC "l'ha encertat excloent el dret a decidir" del seu programa electoral

Efe
1 min
Zapatero, en una imatge d'arxiu

MadridL'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero afirma que "el dret a decidir és un embolic monumental que divideix la gent".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista aquest diumenge a 'La Razón', el que va ser president del govern espanyol entre el 2004 i el 2011 declara que "promoure, tant sí com no, que el PP no governi no va enlloc".

Zapatero reconeix que a les anteriors eleccions els socialistes van tenir "un resultat discret", però es mostra convençut que "recuperem molts governs i alcaldies". Alhora, assegura que el PSC "l'ha encertat excloent el dret a decidir, que, d'altra banda, és un embolic i divideix la gent".

"Tinc debilitat per Susana Díaz, però Pedro Sánchez té determinació i ha fet els deures", reconeix l'expresident espanyol, que afegeix que "els errors que vaig poder cometre gairebé sempre van derivar del meu optimisme". "Sempre he tingut una gran fe en aquest país", sentencia.

stats