Política 01/02/2013

Ramoncín: "Molts espanyols sensats entenen que cal consultar el poble de Catalunya"

El cantant participa en un acte de l'Assemblea Nacional Catalana a Cornellà i alerta que "no hi ha res més suprem i democràtic que preguntar a la gent i escoltar la resposta"

Ara
1 min
Ramoncín, amb Emili Valdero, ahir durant l'acte sobre el referèndum a Cornellà.

Cornellà de LlobregatRamoncín està a favor d'una consulta sobre el futur de Catalunya. Ho va tornar a deixar clar ahir en un acte de l'ANC a Cornellà. "No hi ha res més suprem i democràtic que preguntar a la gent i escoltar la seva resposta", va assenyalar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cantant madrileny, que es considera "mig català" per les llargues temporades que ha viscut a Barcelona, assegura que si fos català votaria que sí en un referèndum.

Ramoncín, acompanyat durant l'acte per l'exalcalde de Cornellà, Frederic Prieto, i l'economista i síndic de greuges de la ciutat, Emili Valero, va indicar que "hi ha molts madrilenys i espanyols sensats que entenen perfectament la necessitat de consultar el poble de Catalunya, però que prefereixen mantenir-se en silenci". Amb referència a les negatives de Madrid, va afegir ''que es poden posar cadenes i grillons a la persona, però aquesta s’escaparà perquè ningú vol estar en un lloc obligat".

Finalment, el cantautor va expressar el desig que el poble català esculli allà on vol arribar: "És un moment històric i teniu la sort d'estar-ho vivint. Us desitjo que arribeu allà on vosaltres vulgueu".

stats