Política 15/04/2015

Quico Pi de la Serra, Mar Coll, Gemma Lienas i Josep Bohigas s'uneixen a la llista de Barcelona En Comú

Les incorporacions són simbòliques i formen part de la candidatura definitiva que la coalició encapçalada per Ada Colau presentarà per les municipals del 24 de maig 

Acn
1 min
Sí: Quico Pi de la Serra. No: Alberto Fabra

BarcelonaBarcelona En Comú ha tancat definitivament aquest dimecres la llista electoral per a les properes eleccions municipals amb la incorporació de personalitats del món de la cultura, l'economia i l'urbanisme. Formaran part de la candidatura, si bé de forma simbòlica, el cantant Quico Pi de la Serra (número 39), la directora de cinema Mar Coll (número 38), l'escriptora Gemma Lienas (número 36) i l'arquitecte Josep Bohigas (número 35).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La cap de llista de la coalició, Ada Colau, ha volgut destacar l'"orgull" que suposa, diu, una candidatura que combina "renovació i expertesa, i que incorpora trajectòries molt diverses i professionals de reconegut prestigi que sumen un profund capital de coneixement sobre la ciutat en cadascun dels seus àmbits".

L'exdirigent de la PAH va presentar a finals de febrer la llista per encapçalar la llista de Barcelona en Comú, si bé no es coneixien encara tots els noms de la candidatura que segons algunes enquestes té la possibilitat de fer-se amb l'alcaldia de la capital catalana el 24 maig.

stats