Política 30/01/2021

Alejandro Fernández: un missatget per als nous fitxatges del PP

El candidat popular tria la sèrie 'Oficina de infiltrados'

1 min
La francesa ‘Oficina de infiltrados’ torna a Movistar+

BarcelonaLa primera sèrie que recomana el candidat Alejandro Fernández (PP) és Oficina de infiltrados. Conegut pel seu sentit de l’humor –a alguns encara ens assalta a les nits aquell "Ale, Ale, Alejandro", versionant Lady Gaga, de quan es presentava a alcalde de Tarragona–, ignoro si la tria és simplement honesta o bé un dard enverinat. No sé com s’ho prendran Lorena Roldán, ex-Ciutadans, i Eva Parera, ex-Unió i número dos de Manuel Valls a l’Ajuntament de Barcelona, que han abordat el vaixell popular procedents d’altres sigles. Es donaran per al·ludides?

El cap de llista del PP, Alejandro Fernández, i la seva número dos, Lorena Roldán, el 30 de maig de l’any passat a l’Hotel Grand Marina de Barcelona.

Que una altra de les ficcions sigui Joc de trons torna a posar l’èmfasi en la lluita de poder. Només que la mortalitat política al partit sigui la meitat que la de la sèrie, auguro serioses dificultats per poder omplir els escons. De fet, no descarto que el TSJC hagi decidit forçar la data del 14-F perquè temia que el segon partit a Espanya en vots arribés al maig totalment desertitzat. Westworld és una altra de les ficcions assenyalades pel candidat, i per tant ens remetem de nou a l’Oest –ni que sigui distòpic– per assistir a la lluita entre l’home i la màquina. Tenint en compte com abunden últimament els candidats de laboratori, la tria potser amaga una reivindicació inconscient dels polítics genuïns, amb les seves virtuts, defectes i tries dubtoses de jingles electorals.

stats