Política 15/07/2015

Sánchez-Camacho apel·la a la "unitat dels partits constitucionalistes"

El PP es mostra "disposat a participar i liderar un Govern de concòrdia i de construcció i llibertat de Catalunya"

Acn
1 min
Alícia Sánchez-Camacho, durant l'entrevista amb l'ACN

BarcelonaLa presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha apel·lat "més que mai a la unitat dels partits constitucionalistes per frenar l'engany d'Artur Mas". Després de conèixer els primers noms de la llista avalada per CDC, ERC i les entitats sobiranistes, ha demanat que "els partits seriosos, els responsables, els partits que de veritat ens presentem a les eleccions per resoldre els problemes de la gent, diguem clar i alt que no es pot permetre seguir enganyant als catalans". En aquest línia, la líder dels populars ha reivindicat "una coalició de concòrdia per frenar aquest populisme independentista, clarament inacceptable, que ens porta a la decadència en Catalunya i a l'enfrontament i la ruptura".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat enviat des del partit, Alícia Sánchez-Camacho ha garantit que des del PP "estem disposats a participar i liderar un Govern de concòrdia i de construcció i llibertat de Catalunya". Segons Sánchez-Camacho, la llista conjunta de CDC, ERC i les entitats "és una burla i un engany per als catalans" i "que el cap de llista sigui un diputat comunista diu molt poc d'Artur Mas i de CDC que són capaços d'unir partits polítics molt diferents electoralment només per obtenir representació al Parlament de Catalunya".

Així mateix, la presidenta del PPC ha insistit que "no es poden fer unes eleccions plebiscitàries perquè no es contemplen a la nostra democràcia, la de tots els catalans i la de tots els espanyols". "Artur Mas vol unes eleccions el dia 27-S que siguin un plebiscit, un enfrontament entre els catalans", ha sentenciat tot recordant que "nosaltres creiem que les eleccions del 27-S han de ser unes eleccions per a la reconciliació, concòrdia i per resoldre de veritat

stats