Política 07/11/2014

Cop de mà als voluntaris i no caure en "provocacions": les instruccions de l'ANC als seus afiliats

L'Assemblea crida els seus afiliats a mantenir "la calma i la tranquil·litat" durant tot el dia i evitar qualsevol "incident o enfrontament amb ningú"

Ara
1 min

BarcelonaEl comitè permanent de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha enviat als seus afiliats un correu amb quatre instruccions d'actuació de cara a la jornada del 9 de novembre. La primera és que "tothom que pugui" estigui davant el col·legi electoral on li toqui votar entre les 7.30 i les 7.45 del matí. L'hora d'inici del procés participatiu és les 9 del matí, però l'ANC demana ser-hi abans perquè si hi ha algun problema a primera hora per poder constituir les meses previstes els voluntaris "no es trobin sols" i puguin tenir el "suport d'un cert nombre de persones".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En segon lloc, i davant "qualsevol escenari que es pugui produir" durant la jornada, l'ANC demana "mantenir en tot moment la calma i la tranquil·litat", amb actitud "totalment pacífica i sense caure en provocacions" ni provocar "cap tipus d'incident o enfrontament amb ningú". També es recomana "mantenir les cues" davant els locals de votació "fins a rebre noves instruccions". Finalment, en funció de com es vagi desenvolupant el dia, "les instruccions sobre què cal fer es transmetran a través de Twitter, xarxes socials i l'app de l'ANC".

stats