CONSULTA PER LA INDEPENDÈNCIA
Política 28/03/2011

Barcelona Decideix tancarà la campanya a Las Arenas

La plataforma estrenarà la cúpula del nou edifici amb un gran acte lúdic i informatiu que es farà el 8 d'abril al vespre

Redacció
1 min
Recollida de vots anticipats de Barcelona Decideix / P. VIRGILI

BarcelonaBarcelona Decideix tancarà la campanya per animar els barcelonins a participar en la consulta al nou centre comercial de Las Arenas. Serà en un acte que es farà el divendres 8 d'abril a dos quarts de vuit del vespre. La plataforma ha informat que l'acte es farà a la Cúpula Barcelona, una gran sala circular i polivalent.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest acte acabarà d'animar el vot pel 10 d'abril amb una part més informativa, amb parlament a càrrec de diversos convidats, i amb una estona més lúdica. En aquesta segona part hi participarà el disc jòquei Txarli Brown i hi haurà un concert de La Troba Kung-Fu. També servirà com a última oportunitat per recollir el vot anticipat, que es podrà fer fins a les 24 hores d'aquella nit.

Els voluntaris que en tots aquests mesos han treballat pel bon desenvolupament de la consulta estan convocats a aquest acte que també estarà obert al públic interessat.

stats