POLÍTICA
Política 31/01/2013

Bárcenas nega qualsevol pagament al PP fora de la seva comptabilitat oficial

En un comunicat que ha enviat a l'agència pública Efe, assegura que mai va dur cap registre d'entrades o sortides de fons diferents dels declarats, és a dir en negre

Efe
1 min
L'escàndol de corrupció de l'extresorer del PP Luis Bárcenas li ha esclatat a les mans  a Mariano Rajoy, que veu com s'estenen les ombres de sospita a tot el partit.

MadridLuis Bárcenas ha assegurat avui, en un comunicat remès a Efe, que en els anys en què va ser gerent i tresorer del PP mai es van fer pagaments a dirigents que no estiguin recollits en la comptabilitat declarada oficialment, ni es va dur cap registre d'entrades o sortides de fons diferents dels declarats. Bárcenas ha enviat aquest comunicat davant les informacions del diari 'El País', que aquest dijous publica una suposada comptabilitat manuscrita seva i del també extresorer Álvaro Lapuerta, així com a les informacions que han aparegut en altres mitjans de comunicació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Fons diferents als declarats"

"En els anys en què vaig ser gerent i posteriorment tresorer del PP, mai es va portar ni per mi ni per cap altra persona cap registre d'entrades o sortides de fons diferents dels declarats oficialment pel partit", afirma l'extresorer.

Afegeix que, "com a mínim" durant aquesta etapa, "mai es va fer entrega a cap de les persones que esmenta el diari El País, ni a cap altra, quantitats que no hagin estat oportunament recollides en l'única comptabilitat existent" al PP.

stats