Política 08/10/2013

Bauzá recupera terreny a Twitter gràcies a Esperanza Aguirre

La presidenta del PP madrileny impulsa l'etiqueta #SigueSegueixFollowBauza i el líder balear torna a superar els 10.000 seguidors

Enric Borràs Abelló
1 min
fddfd

PalmaJosé Ramón Bauzá ha trobat una bona aliada en la seva particular batalla a Twitter: la presidenta del PP madrileny, Esperanza Aguirre, amb gairebé 180.000 seguidors a la xarxa social. Davant la campanya #unfollowBauza sorgida arran de la felicitació en trilingüe als seus 10.000 seguidors a la xarxa social, que va fer que en perdés més de 200, Aguirre ha impulsat el 'hashtag' #SigueSegueixFollowBauza.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La piulada d'Aguirre en suport de Bauzá ha aconseguit 45 retuits. Amb aquesta empenta de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, que multiplica per divuit els seguidors acumulats pel president de les Illes Balears, Bauzá ha aconseguit tornar a superar els 10.000 'followers' a Twitter. La majoria dels recuperats són seguidors d'Aguirre, que dilluns ja havia publicat un article al diari 'Abc' en suport del president de les Illes. Per tant, mentre Bauzá perd seguidors de l'arxipèlag –en ple estira-i-arronsa amb la comunitat educativa pel decret de trilingüisme que arracona el català a les aules–, en guanya de Madrid.

Alguns dels partidaris del president han arribat a donar-li suport de maneres ben estranyes, com el diputat popular Biel Martí, que ha barrejat el conegut cartell 'I want you' de l'oncle Sam nord-americà amb una fotografia de Julio Iglesias per cercar seguidors del Twitter del president.

stats