Política 18/09/2014

Jordi Pujol Ferrusola explica al jutge que tenia negocis amb el marit de Cospedal i ell ho nega

L'empresari Ignacio López del Hierro desmenteix la declaració que el fill gran de l'expresident de la Generalitat va fer a l'Audiència Nacional

Efe
1 min

MadridL'empresari Ignacio López del Hierro ha desmentit "rotundament" avui dijous en un comunicat haver tingut negocis amb Jordi Pujol Ferrusola, tal com va declarar el fill gran de l'expresident davant l'Audiència Nacional, segons han publicat diversos mitjans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El marit de la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha anunciat que emprendrà accions judicials contra "tot aquell que mantingui aquesta acusació", que "només atén a una campanya de desacreditació i desprestigi" contra ell i la seva família.

L'empresari explica a la nota que va tenir una participació del 15% en una societat denominada Ibadesa Catalunya, dedicada al comerç exterior, des dels anys 1996 a 1998, i assegura que no va ocupar cap càrrec executiu ni d'administració i que tampoc va percebre mai retribució o benefici.

"Durant aquest temps la societat va estar inactiva i mai en va formar part Jordi Pujol", remarca López del Hierro, que posa a disposició dels mitjans de comunicació l'escriptura de venda de les accions de la societat el 1998.

Finalment, adverteix que si quan es conegui la declaració de Jordi Pujol Ferrusola davant l'Audiència Nacional queda demostrat que ha afirmat haver mantingut negocis conjunts, emprendrà les accions judicials pertinents contra ell i contra tot aquell que mantingui aquesta acusació.

stats