Política 28/09/2015

El PP se sent "satisfet" del resultat electoral a Catalunya

Ferran Casas
1 min
María Dolores de Cospedal simbolitza l'amarga victòria del PP. EFE

MadridEl PP és conscient que ha fet un resultat "que no és bo" a Catalunya aquest diumenge però es considera "satisfet" perquè la foto final de la convocatòria és una "derrota" del 'sí', que en total ha obtingut gairebé el 48% dels vots segons ha explicat la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal. Per a ells l'objectiu era demostrar que hi ha més unionistes que independentistes i això s'ha complert.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La dirigent popular ha admès una certa preocupació pel creixement de Ciutadans, rival directe dels conservadors també de cara a les espanyoles del 20 de desembres. De Cospedal, que no compareixia en roda de premsa a la seu del carrer Génova des del gener, després dels canvis a la cúpula, ha advertit que el "vot útil" serà el PP i que no és "extrapolable".

En la roda de premsa posterior al comitè executiu Cospedal també s'ha referit al comunicat de José María Aznar i ha afirmat que no se l'ha trobat a faltar i ha recordar que Artur Mas té "una legitimitat posada en qüestió" per dialogar.

stats