Política 04/10/2017

La cúpula dels Mossos afirma que ha actuat "amb el màxim rigor i professionalitat"

La Prefectura es defensa per la citació del major i una intendent arran de les protestes de la setmana passada davant del departament d'Economia

Enric Borràs
1 min
La concentració de Gran Via amb Rambla Catalunya, a prop de la seu del departament d'Economia, aquest dimecres a la nit

BarcelonaEn una nota publicada a la intranet dels Mossos d'Esquadra i firmada per la Prefectura de la Policia, la cúpula del cos s'ha defensat davant la citació com a investigats per sedició del major, Josep Lluís Trapero, i la intendent Teresa Laplana arran de la denúncia per les protestes del 20 de setembre. "Des de la Prefectura de la Policia es té el ple convenciment que tant en aquest dispositiu com en la resta d'actuacions que ha realitzat el cos de Mossos d'Esquadra en les darreres setmanes s'ha donat estricte compliment a les instruccions i ordres per part de la fiscalia i de l'autoritat judicial, i que s'han realitzat amb el màxim rigor i professionalitat", diu la nota.

Nota interna de la prefectura dels Mossos d'Esquadra. Clica-hi per ampliar-la

La nota confirma que s'ha rebut una citació perquè Trapero i Laplana declarin divendres a Madrid, i assegura que "aportaran tota la informació respecte de les diferents actuacions" que els Mossos van fer arran de la concentració davant del departament de Vicepresidència i d'Economia i Hisenda. El document demana als agents que mantinguin "la confiança en el seu treball diari de servei a la ciutadania" i continuïn treballant amb normalitat, "amb la mateixa dedicació i professionalitat" que han tingut fins ara. "És la millor mostra de suport que en aquests moments es pot rebre".

stats