Política 29/10/2012

Els dirigents del PSC carreguen en tromba (a Twitter) contra el 'no' de Rubalcaba al dret a decidir

Diferents membres destacats del partit reclamen a Twitter que el PSC defensarà el dret a decidir ho entengui o no el PSOE

Ara
2 min
Captura del compte de Twitter d'Àngel Ros

BarcelonaLes declaracions que ha fet aquest dilluns Alfredo Pérez Rubalcaba –un dia després que es presentés el programa del PSC–, en què ha afirmat que no compartia el dret a decidir, no han agradat als dirigents del PSC. Així ho han expressat al Twitter:

  • Rocío Martínez-Sempere, portaveu d'economia del grup parlamentari: "El PSC defensa el dret a decidir i així ho diu el programa. A més, crec que ho reclama una majoria de catalans i això passa per davant de tot".
  • També, Rocío Martínez-Sempere: "Sincerament crec que la política s'equivoca si no sap llegir el signe dels temps que vol articular i transformar. La democràcia avui vol canvis"
  • Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i número 2 de Navarro de cara a les eleccions: "La voluntat del poble de Catalunya de decidir no es pot negar. Per això, @socialistes_cat incorporem al programa referèndum legal. #federalisme"
  • Marina Geli, diputada i exconsellera de Salut: El PSC defensa i sumarà els qui proposen el dret a decidir via referèndum o consulta legals.
  • Àngel Ros, alcalde de Lleida: "El PSC té al programa electoral el dret a decidir el nostre futur. Em sap greu que el PSOE no ho entengui però el PSC respon als ciutadans de Catalunya"
  • Joan Ignasi Elena, membre de l'executiva i número 4 a la llista: "El PSC aposta i defensa el dret a decidir via referèndums o consultes legals. Posició nítida, agradi... o no"
  • Jaume Collboni, portaveu del partit i diputat: "El PSC la defensarà més que mai [la proposta del dret a decidir]" i "Defensem el que creiem que és la millor solució, tot i que no sigui la solució més 'simple'"
stats