Ayuso: "Sí, ho vaig dir. Vaig dir m'agrada la fruita"

Les xarxes bullen per les paraules de la presidenta de la Comunitat de Madrid durant la investidura

ARA
2 min

MadridEl debat d'investidura no ha parat de deixar imatges des que ha començat. Una de les d'aquest dimecres però, ha causat una especial polèmica. Durant la resposta de l'actual president en funcions Pedro Sánchez al líder del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, el socialista va recordar el possible cas de corrupció a la Comunitat de Madrid que esquitxaria a Isabel Díaz Ayuso. Les càmeres del Congrés no van tardat molt a enfocar a Ayuso, que estava seguint el debat des de la tribuna de la Cambra. Les xarxes van bullir assegurant que la presidenta de la Comunitat de Madrid hauria dit "fill de puta" a Sánchez.

El seu equip, preguntat per l'ARA, assegurava en un primer moment que Ayuso havia dit "m'agrada la fruita", una versió més propera a la ironia que a la realitat de les paraules de la dirigent popular. A mesura que van anar passant les hores, però, aquesta versió va virar. L'equip de la presidenta madrilenya va admetre implícitament en mitjans com l'agència Efe que hauria dit "fill de puta": van precisar que ho havia dit "per si mateixa" i van afegir que "és el mínim que es mereix" Sánchez després d'una "acusació de corrupció sense proves".

Les mateixes fonts de l'equip d'Ayuso anunciaven a més que aquest dijous, en el ple de l'Assemblea de Madrid, Ayuso donarà resposta a "aquest senyor que posa al carrer violadors, corruptes socialistes andalusos i colpistes catalanistes", en al·lusió a Sánchez. "L'acusació de corrupció del senyor Sánchez a la presidenta Díaz Ayuso és una ignomínia i una covardia", recalquen en declaracions recollides per Efe.

I així ho ha fet la presidenta madrilenya, aprofundint en la mofa: "Sí, ho vaig dir. Vaig dir m'agrada la fruita". Ayuso ha repetit aquesta idea que la seva reacció és "el mínim" davant d'un "insult a la seva família" fet amb "tot l'abús de poder" del president del govern en funcions des de la tribuna de la cambra baixa. En la intervenció a l'Assemblea de Madrid, Ayuso ha tirat d'ironia i ha dit que quan altres polítics l'han insultat amb expressions com "mongola", ella ha entès "com mola", o quan se l'ha acusat de ser "fatxa" el que ha entès és "que pacha".

Ayuso: "Sí, ho vaig dir. Vaig dir m'agrada la fruita"
stats