Política 18/07/2014

Els assessors del Govern editaran un llibre blanc amb tots els informes sobre el procés

Ho ha anunciat el president del Consell Assessor per a la Transició Nacional durant la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

M.colomer
1 min

BarcelonaCatalunya també tindrà un llibre blanc sobre el procés cap a la independència. El president del Consell Assessor per a la Transició Nacional, Carles Viver i Pi-Sunyer, ha anunciat aquest divendres durant la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir la intenció d'editar tots els informes que s'han fet al voltant del procés polític d'autodeterminació. De moment ja se n'han presentat deu, quatre més estan a punt de fer-se públics i en faltaran uns altres quatre fins els 18 previstos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, a diferència del llibre blanc per la independència editat pel govern escocès, el llibre blanc dels assessors del Govern es refereix al dret a decidir i "ha de ser útil tant pels que pensen 'sí' com pels que pensen 'no'" a la independència, perquè els informes "pretenen no amagar les dificultats de la realitat" d'un eventual procés per constituït un nou estat independent.

stats