Política 08/09/2015

Duran titlla d'"ineptitud majúscula" les declaracions de Morenés

El president del comitè de govern d'Unió assegura que el ministre dóna "rèdit electoral" a Junts pel Sí

Europa Press
1 min
Duran i Lleida durant la presentació del llibre a la Universitat de Vic

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha titllat aquest dimarts d'"ineptitud majúscula" les declaracions del ministre de Defensa, Pedro Morenés, des del punt de vista de la convivència, i ha assegurat que afavoreixen electoralment Junts pel Sí de cara al 27-S.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si es pensa en el rèdit electoral, al PP sembla que no li importi donar vots a Junts pel Sí. Després trauran pit en la campanya a les Corts per treure vots a la resta d'Espanya", ha pronosticat en diversos missatges en el seu perfil de Twitter recollits per Europa Press.

Segons Duran, tant els populars com Junts pel Sí instrumentalitzen una idea d'Espanya i una altra de Catalunya en una dinàmica en què, finalment, tots els catalans quedaran "socarrimats".

En el mateix sentit s'ha pronunciat el candidat democristià al 27-S, Ramon Espadaler, que ha apel·lat al seny en el que considera una "autèntica irresponsabilitat" per part d'un ministre que és responsable de l'exèrcit.

"La posicions extremes no fan altra cosa que retroalimentar. Les declaracions de Morenés només aporten vots a l'expressió independentista més radical, la qual omplirà alhora de vots les posicions del PP al desembre", ha advertit en declaracions després de reunir-se el comitè electoral a Deltebre.

stats