Política 09/11/2011

Elena Valenciano: "No podíem acceptar el veto a la televisió pública" que proposava el PP per al cara a cara

La cap de campanya de Rubalcaba assegura que el PP volia fer dos debats però cap d'aquests a TVE. Ells "volien fer-los a Antena 3 i a Telecinco"

Ara
1 min

BarcelonaElena Valenciano, la cap de campanya del PSOE, ha explicat aquest dimecres a El matí a RAC1 que els socialistes van haver d'acceptar l'oferta de fer només un debat fora de la televisió pública espanyola perquè el PP vol "anestesiar la campanya" i com menys debats es facin és millors per a ells. El PSOE, per contra, "necessita que la campanya vagi com un tir" perquè "cal mobilitzar la gent progressista".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Valenciano ha donat a entendre que als populars no els importava quedar-se sense fer cap debat perquè els convé electoralment i que, per això, els socialistes espanyols van haver d'acceptar alguna de totes les possibilitats que el PP posava al seu abast i entre aquestes ells boicotejaven la cadena pública. "Nosaltres no podíem acceptar un vet a la pública" i vam haver d'acceptar fer-ho a l'acadèmia "perquè cal temps per preparar les agendes" i ha deixat clar que retardar la celebració del cara a cara juga en contra de Rubalcaba"

stats