Política 24/02/2015

L'excap de premsa de Pujol: "No descartaria que algun fill dels Pujol fes negoci gràcies a les gestions de Ferrusola"

Ramon Pedrós subratlla a Catalunya Ràdio la "complicitat solidària" que hi havia entre la família Pujol i consellers com Subirà i Felip Puig

Ara
1 min
L'excap de premsa de Jordi Pujol, Ramon Pedrós, i el president de la comissió d'investigació, David Fernández.

BarcelonaRamon Pedrós, l'excap de premsa de Jordi Pujol, tampoc veu clar que l'expresident i els seus fills juguessin sempre net. "No descartaria que algun fill dels Pujol fes negoci gràcies a les gestions de Ferrusola, però no ho puc provar", ha assegurat en declaracions a Catalunya Ràdio. De fet, ha recordat que ja durant els anys de govern de Pujol l'activitat econòmica dels fills no només va provocar interpel·lacions parlamentàries, sinó "polèmiques mediàtiques importants".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb tot, Pedrós ha explicat que les relacions entre la família Pujol i alguns dels conselleres era tan estreta, que a Ferrusola "no li calia" agafar el telèfon per demanar favors. És el cas, ha dit Pedrós, d'Antoni Subirà o de Felip Puig. "Ja hi havia una complicitat solidària en les tasques de govern que unia molt", ha dit.

L'excap de premsa de Pujol, que ahir va ser un dels ase dels cops durant la compareixença de l'expresident, ha assegurat que si durant el seu càrrec "hagués vist un acte delictiu, amb proves, segurament ho hauria denunciat".

Sobre l'actitud que va tenir l'expresident durant la compareixença d'ahir, Pedrós considera que és una "reacció lògica dins d'una estratègia lògica de de defensa". Assegura, de fer, que pot entendre aquesta actitud tot i no estar-hi d'acord.

stats