Política 15/03/2013

Dani Fernández serà rellevat com a secretari d'organització del PSC

Fins ara només s'havia apartat del càrrec. Deixa també els càrrecs institucionals al Parlament, però no l'escó

Ara
1 min
El TSJC haurà de decidir ara si imputa o no Fernández per un presumpte cas de tràfic d'influències.

BarcelonaDaniel Fernández, fins ara secretari d'organització del PSC, ha renunciat formalment al càrrec i ha demanat al primer secretari del partit, Pere Navarro, que el substitueixi després que se n'hagi confirmat la imputació en el cas Mercuri arran de la seva imputació per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Fernández havia pactat amb Navarro que el càrrec no es "cobriria" fins a l'estiu, però el primer secretari ha decidit accelerar les decisions. L'executiva de dilluns en formalitzarà el relleu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fernández, que fins ara s'havia apartat de la secretaria d'organització però no hi havia renunciat formalment, seguirà, això sí, sent diputat al Parlament de Catalunya. El fins ara secretari d'organització ha renunciat a ser a les meses de les comissions de Joventut i Afers Institucionals de la cambra catalana.

El dirigent socialista, que ha comparegut en roda de premsa a la seu del carrer Nicaragua, s'ha refermat en la seva innocència i s'ha mostrat convençut que tot s'aclarirà. També ha demanat poder declarar davant del jutge al més aviat possible i ha recordat que el seu cas, de tràfic d'influències, no té res a veure amb la trama de corrupció urbanística del cas Mercuri, i que és una peça separada.

stats