Política 10/03/2015

El Govern pagarà aquest mes els primers 44 dies de la paga extraordinària de Nadal de l'any 2012

Així ho ha acordat l'executiu aquest dimarts. La mesura va destinada al personal funcionari, estatutari, eventual i laboral

Oriol March
1 min
Francesc Homs, conseller de la Presidència, en roda de premsa / ACN

BarcelonaEl Govern ha aprovat aquest dimarts fer efectiu en la nòmina del mes de març el pagament dels primers 44 dies de la paga extraordinària i addicional del mes de desembre del 2012 al personal de l'administració de la Generalitat, segons ha explicat en roda de premsa el conseller de la Presidència, Francesc Homs. "Aquests imports es van deixar de percebre en aplicació del reial decret de mesures per garantir l'estabilitat pressupostària i de foment de la competitivitat, aprovat pel govern espanyol el 13 de juliol del 2012 i amb afectació a totes les administracions públiques de l'Estat", s'assegura a la documentació que el gabinet català ha distribuït als periodistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'acord afecta el personal funcionari, estatutari, eventual i laboral al qual el Govern va adequar les retribucions al reial decret espanyol, segons la mateixa documentació. La mesura de l'executiu estableix que la recuperació d'aquesta part de la paga "es realitzarà d'acord amb la normativa aplicable i el règim jurídic vigent en el moment en què es va deixar de percebre".

stats