Política 15/11/2015

El president del BBVA creu que l'Estat està ara "més fort que mai" davant l'independentisme

Efe
1 min

AntalyaEl president del BBVA, Francisco González, considera que l'Estat està ara "més fort que mai" davant l'independentisme perquè s'estan fent prou passos per dir "sóc aquí" i això es podrà comprovar "els pròxims dies". González va analitzar el moment polític per a l'agència Efe durant la reunió a Turquia del denominat B-20.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, González creu que no s'han explicat prou les conseqüències d'una independència: "Jo crec que amb els últims esdeveniments estem posant les coses al seu lloc. Ara hi ha més informació, em fa la impressió que l'estat espanyol està més fort que mai respecte a aquest tema". "A mi em sembla que aquest estira-i-arronsa s'està fent des d'una posició no legal, absolutament il·legal, i sense legitimitat democràtica", ha insistit.

En tot cas, no creu que la independència acabi arribant, ja que "ningú no consentirà que Catalunya tingui cap possibilitat, sota les lleis actuals, sota les lleis europees i sota el mandat de l'ONU, d'arribar a un procés d'independència real".

stats