Política 28/05/2015

El govern de Trias nega haver dit a Colau que només ella pot ser alcaldessa

Segons avança Europa Press, l'alcalde en funcions manté la possibilitat de governar amb el PSC i ERC

Europa Press
1 min
Xavier Trias, aquest diumenge / AFP

BarcelonaL'alcalde de Barcelona en funcions, Xavier Trias, no ha assegurat aquest dijous a la guanyadora de les eleccions, Ada Colau, de Barcelona en Comú, que només ella pot governar la ciutat, sinó que ell segueix obert a articular una alternativa, segons han explicat fonts del govern municipal a Europa Press.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho han afirmat després que Colau hagi assegurat que Trias ha donat per fet que ella serà alcaldessa, en una reunió que han mantingut a l'Ajuntament de Barcelona durant més d'una hora.

Fonts coneixedores de la trobada han explicat que Trias manté oberta la possibilitat de governar la ciutat si articula una majoria alternativa a Colau si ella no rep els suports suficients, segons ha dit, amb el PSC i ERC, que ja ha refusat l'oferta de Trias, i amb el suport del PP, que s'hi ha mostrat a favor. Les mateixes fonts municipals han coincidit amb Colau que la trobada ha estat cordial i que han comentat alguns assumptes de la ciutat per encarar el traspàs de poders.

Les mateixes fonts han precisat que la comissió de traspàs ha mantingut aquest dijous una primera reunió, en què ha participat el primer tinent d'alcalde, Joaquim Forn, i diversos membres de la candidatura de Barcelona en Comú, i que la propera setmana fixaran calendari.

stats