RETALLADES AL SECTOR PÚBLIC
Política 14/08/2012

ICV creu que el Govern "navega sense rumb" però que vol seguir "agredint" el sector públic

El diputat ecosocialista Jaume Bosch celebra la "rectificació total" del Govern creant una seu del Memorial al centre de Barcelona

Acn
1 min

BarcelonaEl diputat d'ICV-EUiA al Parlament Jaume Bosch ha recriminat aquest dimarts que el Govern "navega sense rumb i no sap sortir de les indefinicions en la majoria dels temes". Això sí, segons Bosch, "sembla que el Govern de CiU només tingui clar que vol continuar amb les retallades i les agressions al sector públic, sense saber si pot continuar governant perquè no disposa de suports parlamentaris clars". Ha reaccionat així en un comunicat a les declaracions de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, que ha alertat de nous EROs d'empreses públiques. Bosch ha celebrat la "rectificació total" del Govern creant una seu del Memorial Democràtic al centre de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Bosch, les declaracions d'Ortega demostren que després de l'aprovació del pacte fiscal al Parlament, el Govern "s'ha quedat sense agenda i sense projectes de govern". Pel que fa al Memorial, ha recordat que CiU va votar en contra de la reclamació d'ICV-EUiA al Parlament a favor d'una seu al centre. "Seria bo que algú recordés ara les desqualificacions que va rebre ICV-EUiA", ha apuntat.

La decisió d'ara, ha continuat, demostra que les crítiques de les entitats i d'ICV-EUiA "no responien a cap afany de revenja ni a voluntat de desgastar el Govern, sinó que eren fruit de la lògica", ha conclòs. Sí que ha lamentat que el Memorial porti dos anys d'inactivitat i ha demanat a Ortega que dediqui els recursos necessaris en lloc de retallar-los cada vegada més.

stats