DRET A DECIDIR
Política 13/02/2014

Rigol anuncia que el Pacte Nacional pel Dret a Decidir es reunirà la setmana que ve

L'objectiu de la trobada és fer un intercanvi d'opinions sobre el moment del procés i com mobilitzar les associacions del pacte

Acn
1 min
PRESENTACIÓ PÚBLICA A PALAU
 Joan Rigol va estar flanquejat per Francesc Homs a l'hora de presentar el manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Rigol ha elaborat un text de consens que té com a intenció que el PSC s'hi acabi sumant.

BarcelonaL'expresident del Parlament, Joan Rigol, ha anunciat que la setmana que ve es reunirà el Pacte Nacional pel Dret a Decidir. En declaracions a RAC1, el també coordinador del manifest de l'acte ha explicat que l'objectiu de la trobada serà "avançar en aquest projecte" i fer un intercanvi d'opinions sobre com està en aquest moment el procés. A més, també s'abordarà la manera de "dinamitzar i mobilitzar" les institucions del pacte.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, ha explicat que ha enviat als assistents "unes pautes" que es debatran a la reunió i que espera que siguin aprovades amb "les modificacions que calgui". Segons Rigol, 1.500 associacions s'han adherit al pacte que es va constituir al juny.

stats