Política 13/01/2016

L'actual cap de gabinet de Mas serà el nou secretari del Govern presidit per Carles Puigdemont

Joan Vidal de Ciurana ha estat un dels principals col·laboradors de l'expresident en la seva etapa a la Generalitat. Agafa el relleu de Jordi Baiget, que fa el salt a la conselleria d'Empresa i Coneixement

Ara
1 min
Joan Vidal de Ciurana, en una imatge d'arxiu / FLICKR ATENEU BARCELONÈS

BarcelonaJoan Vidal de Ciurana, cap de gabinet d'Artur Mas durant els últims cinc anys, serà el nou secretari del Govern presidit per Carles Puigdemont, segons ha pogut saber l'ARA. Substituirà en aquesta plaça Jordi Baiget, que ha ocupat aquest càrrec entre el 2012 i el 2015. Baiget fa ara el salt a la conselleria d'Empresa i Coneixement després de ser, com Vidal de Ciurana, un dels principals col·laboradors de Mas durant les últimes dues legislatures.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El futur secretari del Govern va ser nomenat el febrer del 2013 director de coordinació interdepartamental del departament de Presidència, i ha format part de l'entorn més immediat de Mas. En la campanya electoral de Junts pel Sí, Vidal de Ciurana es va encarregar de la redacció de bona part del programa electoral.

Aquest nomenament completa la taula del consell executiu després que ahir es coneguessin definitivament tots els noms del futur Govern, tot just unes hores abans que els nous consellers prenguin possessió del càrrec en una cerimònia al Palau de la Generalitat.

stats