Política 11/09/2014

Junqueras: "Si el 9-N és com un Onze de setembre, sens dubte podrem votar"

El líder d'ERC viu la 'V' al tram que ha aplegat les entitats de Sant Vicenç dels Horts

Acn
1 min

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, té absoluta confiança en què hi haurà consulta per la independència el proper 9 de novembre. "Si el 9 de novembre és com un Onze de Setembre, amb els carrers plens de gent i 8.000 col·legis electorals, sens dubte els ciutadans podran votar i decidir el seu futur", ha afirmat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Des del tram 37 de la 'V' organitzada per Òmnium Cultural i l'ANC, el líder republicà ha celebrat que, un cop més, els catalans hagin respost massivament a favor del dret a decidir i ha pronosticat que el 9-N serà molt similar a aquest Onze de Setembre.

Junqueras ha subratllat que a més del "dret", els catalans tenen el "deure" de votar en la consulta per defensar el dret fonamental de vot.

"Que hi hagi tanta gent al carrer demostra que si el 9-N hi ha urnes, guanyarem", ha sentenciat el president d'ERC i alcalde de Sant Vicenç dels Horts.

Precisament ha representat els santvicentins en la Via Catalana d'enguany des del tram on s'han ubicat majoritàriament els veïns i entitats de la localitat. Al costat dels Carallots de Sant Vicenç, els castellers del municipi, Junqueras ha viscut la mobilització que, en forma de 'V', ha unit les dues principals artèries viàries de Barcelona, l'Avinguda Diagonal i la Gran Via.

stats