CANVI DE CICLE
Política 09/03/2015

ICV critica que CDC i Unió "fa massa" que "juguen molt al tacticisme" i "poc a la política en profunditat"

Laia Ortiz creu que CiU hauria d'aclarir el seu full de ruta i considera que el dels ecosocialistes és "el millor per a un país plural i divers"

Acn
1 min
La portaveu d'ICV, Laia Ortiz, aquest dilluns en roda de premsa / ACN

BarcelonaLa portaveu d'ICV, Laia Ortiz, considera que tant Convergència com Unió "fa massa temps que juguen molt al tacticisme i poc a la política en profunditat". Davant el que va dir dissabte el coordinador general de CDC, Josep Rull, que la formació era "nacionalista" més que no pas "independentista", Ortiz és del parer que els convergents "han d'aclarir el seu full de ruta". Per contra, defensa que ICV proposa un full de ruta "clar" per als interessos de Catalunya, el qual assegura que és "el millor per a un país plural i divers", i que "defensa millor la llibertat de Catalunya i l'autogovern".

Per contra, l'ecosocialista ha dit aquest dilluns en roda de premsa que creu que "l'embolic" entre els dos membres de la federació nacionalista "respon a què fa massa temps que juguen a com es presentaran a les eleccions i no tant en el projecte de país", ha declarat.

Laia Ortiz s'ha referit, a més , a la nova sessió aquesta tarda de compareixences de membres de la família de l'expresident Jordi Pujol -els seus fills Oleguer, Mireia i Josep-, en la comissió parlamentària d'Investigació contra el Frau i l'Evasió Fiscals i les pràctiques de Corrupció polític. "Acabaran de demostrar que la família Pujol i la història que ens han anat relatant formen part d'una estafa fiscal i política i un engany al conjunt del país", ha afirmat.

stats