Política 08/11/2016

Joan Ridao tornarà al Parlament com a lletrat

L'exsecretari general d'ERC durant quatre legislatures ha superat les oposicions per ocupar una plaça a la cambra catalana

Ara
1 min
L'exsecretari general d'ERC Joan Ridao en una imatge d'arxiu

BarcelonaL'exsecretari general d'ERC entre els anys 2008 i 2011, Joan Ridao, que també va ser portaveu del seu partit durant quatre legislatures, tornarà al Parlament en qualitat de lletrat després d'haver guanyat unes oposicions per cobrir places vacants.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Joan Ridao, que ara és membre del Consell de Garanties Estatutàries, està a l'espera que pròximament la mesa del Parlament ratifiqui la seva designació després de superar les oposicions al cos de lletrats per ocupar una de les dues places vacants que hi ha. L'altra plaça serà per a Mercè Arderiu, que també ha superat les oposicions.

El 'Diari Oficial del Parlament de Catalunya' ha publicat el nom dels dos finalistes a les oposicions i la mesa ja n'ha estat informada. Per tant, els futurs lletrats disposen de 20 dies per presentar els documents que acrediten que compleixen tots els requisits que s'exigeixen per ocupar aquestes places.

Una vegada ja s'hagi fet aquest tràmit, la mesa del Parlament procedirà a nomenar formalment Joan Ridao i Mercè Arderiu com a nous lletrats de la cambra legislativa catalana. La ratificació podria tenir lloc en les pròximes setmanes.

stats