Política 09/05/2012

Mas: "Si La Caixa estigués en la situació de Bankia, la que ens cauria a sobre seria espectacular"

El president de la Generalitat diu que la situació de Bankia demostra que a Madrid "molt sovint també es fan coses malament, i això s'ha de poder dir"

Agències
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha augurat aquest dijous que si fos La Caixa l'entitat que estigués en la situació de Bankia, Catalunya seria molt criticada arreu d'Espanya. "La que ens cauria a sobre seria espectacular", ha subratllat en la sessió de control al Parlament, fent al·lusió directa a Caja Madrid. "Què dirien a Madrid sobre Catalunya? Com ens presentarien a la resta d'Espanya? Però això és al revés, i nosaltres no hem de dir mai res", s'ha queixat el president, que ha defensat que també es pugui criticar Madrid, "que sovint fa les coses malament".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas s'ha referit a la situació de Bankia en resposta a una pregunta del president del grup parlamentari d'ERC, Joan Puigcercós. S'ha pronunciat en la línia del que ja va dir el portaveu del Govern dimarts, en què va reclamar "equitat en el tracte" per a totes les entitats financeres. Tot i que també ha recordat que les caixes catalanes van rebre recursos públics del FROB, ha demanat ara que hi hagi un "tracte equitatiu" si s'han de salvar entitats.

stats