Política 15/06/2015

Millo veu una "autèntica trencadissa" a Unió que va més enllà de la posició sobre la independència

El portaveu del PPC al Parlament, en una entrevista a La Xarxa, creu que Mas ha contribuït a aquesta situació dins Unió i l'acusa de dividir la societat, les famílies i els partits

Acn
1 min
El portaveu del PPC, Enric Millo

BarcelonaEl portaveu del PPC al Parlament i exmembre d'Unió, Enric Millo, ha considerat que la situació al partit de Duran i Lleida després de la consulta de diumenge és d'una "absoluta trencadissa" que va més enllà de la posició el partit sobre la independència. El sí, que defensava la cúpula, va imposar-se per un estret marge al posicionament que defensaven els sectors sobiranistes, la qual cosa ha abocat al soci de federació de CDC a una divisió interna.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a La Xarxa, Millo ha considerat que aquesta trencadissa també és de caràcter intern i que té a veure amb el funcionament del partit. Millo creu que el president de la Generalitat i de CiU, Artur Mas, ha contribuït a aquesta situació interna a Unió i l'ha acusat de dividir cada vegada més la societat, les persones, les famílies i els partits. Ha afirmat també que Mas ha perdut el sentit comú perquè es dedica a legislar en contra de la Constitució.

stats