Política 13/02/2018

Mor l'exalcalde de Blanes Josep Marigó

El dirigent socialista ha mort als 58 anys a causa d'una llarga malaltia

Ara
1 min
Lalcalde-Josep-PP-PSC-ACN_1138096335_5598232_1500x1000

BarcelonaL'exalcalde de Blanes, el socialista Josep Marigó, que va governar el municipi de la Selva del 2003 al 2007 i del 2011 al 2015, ha mort avui als 58 anys a causa d'una greu malaltia contra la qual ha lluitat els últims mesos. Marigó es va afiliar als socialistes l'any 1998 i un any més tard va entrar en política municipal com a regidor. Va ser president del Consell de Federació del PSC a les comarques gironines -el Consell ha lamentat al seu compte de Twitter la seva mort- i membre del Consell Nacional del PSC. També va ser diputat provincial i president de Dipsalut, l'Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona, que va posar en marxa ell mateix.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'actual alcalde, Mario Ros, ha destacat la tasca desenvolupada per Marigó i la seva implicació amb el municipi, tot i haver nascut a Pineda de Mar. La seva vinculació amb el teixit associatiu blanenc va començar l'any 1984 formant part de Rialles, de l'AMPA de l'Escola Quatre Vents i de l'associació de veïns del Control Horta de la Perla.

Segons informa l'Ajuntament, està previst un reconeixement públic a la figura de Marigó, que havia recuperat la seva feina com a professor d'institut després de deixar l'alcaldia, en l'especialitat de mecànica i de tecnologia, i que va fer classes a l'Institut Lluís Companys de Tordera.

stats