Els regidors dels municipis independentistes acorden treballar el Dia de la Constitució i llegir un manifest

La junta directiva i l'executiva de l'AMI s'ha reunit aquest matí a Tarragona i ha decidit que organitzaran actes "cívics, socials i solidaris" fora de les dependències municipals

Els ajuntaments adscrits a l'AMI ( Associació de Municipis Independentistes) obriran les portes el proper 6 de desembre, dia de la Constitució. L' AMI ha decidit que els càrrecs electes de tots els municipis, estiguin adherits a l'entitat o no, treballin aquest dia festiu, i llegiran un manifest per defensar els drets de Catalunya. Tot i que encara no està redactat, farà referència a la Constitució.

La presidenta de l'AMI, Neus Lloveras, ha explicat que aquest dia els ajuntaments organitzaran actes "cívics, socials i solidaris" a l'exterior, i no en dependències municipals.  

La proposta, debatuda aquest divendres a la reunió del comitè executiu i el consell directiu de l'AMI a Tarragona, només fa referència a càrrecs electes i no inclou el funcionariat.

L'Associació de Municipis Independentistes també ha anunciat una campanya per explicar a alcaldes de tot el món el procés independentista català.