Política 18/11/2016

Els regidors dels municipis independentistes acorden treballar el Dia de la Constitució i llegir un manifest

La junta directiva i l'executiva de l'AMI s'ha reunit aquest matí a Tarragona i ha decidit que organitzaran actes "cívics, socials i solidaris" fora de les dependències municipals

Ara
1 min
Els alcaldes que formen la junta de l'AMI reunits avui a Tarragona

BarcelonaEls ajuntaments adscrits a l'AMI (Associació de Municipis Independentistes) obriran les portes el proper 6 de desembre, dia de la Constitució. L'AMI ha decidit que els càrrecs electes de tots els municipis, estiguin adherits a l'entitat o no, treballin aquest dia festiu, i llegiran un manifest per defensar els drets de Catalunya. Tot i que encara no està redactat, farà referència a la Constitució.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta de l'AMI, Neus Lloveras, ha explicat que aquest dia els ajuntaments organitzaran actes "cívics, socials i solidaris" a l'exterior, i no en dependències municipals.

La proposta, debatuda aquest divendres a la reunió del comitè executiu i el consell directiu de l'AMI a Tarragona, només fa referència a càrrecs electes i no inclou el funcionariat.

L'Associació de Municipis Independentistes també ha anunciat una campanya per explicar a alcaldes de tot el món el procés independentista català.

stats