CONSULTES
Política 24/03/2011

"No votis": crida a la participació el 10-A

Barcelona Decideix llança un vídeo en què personatges de la cultura i els mitjans de comunicació esperonen els ciutadans perquè acudeixin a la consulta popular sobre la independència

Redació
1 min

BarcelonaUn "no votis" repetit moltes vegades que en realitat és un "vine i vota, vota el que vulguis". És el vídeo amb què Barcelona Decideix crida a participar en la consulta popular sobre la independència el 10 d'abril. Serà la culminació d'un referèndum fet poble a poble des del 13 de setembre de 2009, el dia en què tot va començar a Arenys de Munt. Inspirat en el cèlebre "Don't vote" de la campanya de Barack Obama, el vídeo presenta personatges del món de la cultura que ironitzen sobre els tòpics esgrimits contra la consulta i defensen el valor democràtic de la convocatòria. Òscar Dalmau, Roger Coma, Sílvia Bel, Bibiana Ballbè, Joel Joan, Màrius Serra... Tots diuen un "no votis" que és un "vine i vota".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Falten dues setmanes i escaig per a la gran consulta a Barcelona i l'organització del referèndum popular està ficada de ple en els preparatius. Aquest cap de setmana hi haurà una jornada de vot anticipat a Nou Barris.

stats