Política 20/06/2015

ERC recorda a Mas que l'ANC i Òmnium ja han presentat una campanya per "sumar més suports a la independència"

Oriol Amorós afirma que els republicans donen suport a accions com una macroenquesta telefònica de cara el 27-S

Acn
1 min
El portaveu adjunt d'ERC al Parlament, Oriol Amorós / ACN

BarcelonaEl diputat d'ERC, Oriol Amorós, ha recordat al president de la Generalitat, Artur Mas, que la campanya Ara és l'hora, de l'ANC i Òmnium, ja ha mogut fitxa de cara el 27-S. Sense entrar a valorar al detall la proposta que ha formulat Mas aquest dissabte, el republicà ha assegurat que la seva formació dóna suport a les quatre propostes que les entitats sobiranistes han posat sobre la taula aquesta setmana per entrar en campanya el 27-S: el vot a vot, el 10+, la campanya d'estiu i la Diada. Per Amorós en aquest sentit ja es treballa per "mirar de sumar més suports a la independència". "S'ha demanat a les entitats que facin una proposta i la que han fet a les entitats la veiem positiva", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amorós ha respost així a la proposta que ha plantejat aquest dissabte el president de CDC. Sense entrar a valorar, però, la invitació de Mas a ANC i Òmnium, Amorós ha assegurat que els republicans estan disposats a escoltar totes les propostes de les entitats sobiranistes. I creu que aquest setmana se n'ha fet una d'interessant amb 'On tot comença'. En aquest sentit, creu que les accions d'aquest estiu de l'ANC i Òmnium ja passen per "mirar de sumar més suports a la independència, obrir-se i sumar" més enllà dels convençuts.

En aquest sentit, i tenint present la posició "mot clara" d'ERC, ha afegit que les entitats ja treballen en accions com la macroenquesta per resoldre dubtes sobre la independència o amb la conversa amb deu persones. "S'ha demanat a les entitats que facin una proposta i la que han fet a les entitats la veiem positiva", s'ha limitat a dir el diputat republicà.

stats