PROCÉS PARTICIPATIU
Política 09/11/2014

Junqueras creu que s'ha donat "un mandat democràtic perquè culmini el camí cap a la independència"

El líder d'ERC creu que el nivell de participació en el 9-N ha "desbordat les expectatives"

Efe
1 min

Sant Vicenç dels HortsEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha afirmat aquest diumenge que els resultats de participació a la consulta del 9-N "han desbordat les expectatives" que tenien les organitzacions i ha qualificat la jornada d'"extraordinària". Junqueras ha presidit durant tota la jornada una de les dues meses del punt de participació IES Frederic Monpou de Sant Vicenç dels Horts, municipi del qual és alcalde.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Junqueras ha afirmat que "avui ha estat una jornada extraordinària i una nova demostració de participació de la ciutadania catalana, i ja en portem quatre en pocs anys".

Ha volgut "agrair" així mateix la feina dels voluntaris i la participació dels ciutadans que han anat a votar "i que han fet un pas endavant", ha dit, "molt important en el camí i que han donat un mandat democràtic als seus representants, al Parlament i a les institucions, perquè culmini el camí cap a la independència".

Respecte a la possible convocatòria d'eleccions, Junqueras s'ha limitat a dir que "un país assedegat de llibertat, de justícia, de regeneració democràtica i amb la necessitat de crear noves estructures d'estat per combatre la corrupció i treballar per la plena dignitat és evident que es mereix la independència".

stats