Política 11/05/2015

El Parlament danès debat aquest dimarts sobre l'autodeterminació catalana

Els diputats de la coalició roig-verda interpel·laran el ministre d'Exteriors sobre les accions que pensa emprendre perquè es "respecti" el dret de Catalunya a la seva "lliure determinació"

Ara
1 min

BarcelonaEl dret a l'autodeterminació de Catalunya serà motiu de debat al Parlament danès aquest dimarts el 12 de maig a tomb d'una interpel·lació que la coalició roig-verda, socis parlamentaris del govern danès, ha presentat perquè hi respongui el ministre d'Afers Exteriors, Martin Lidegaard.

El text de la interpel·lació diu textualment: "Com demanarà el govern danès que es respecti el dret dels pobles a la lliure determinació, en relació amb l'àmplia majoria del Parlament català, la societat catalana i el govern català que vol celebrar un referèndum sobre la independència?".

L'ANC d'aquest país ha demanat firmes de suport a aquesta interpel·lació. D'aquesta manera, volen mirar de decantar el debat parlamentari a Dinamarca. Es pot fer via web, omplint les caselles que demanen, per aquest ordre, nom, cognoms, país, correu electrònic i l'autorització per fer pública o no la signatura.

stats