POLÍTICA
Política 04/05/2012

Navarro defensa que s'escolti més els catalans que pateixen la crisi que els experts del CAREC

El primer secretari del PSC demana a Mas que "no només aixequi la bandera del pacte fiscal, sinó també del creixement econòmic"

Acn
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha defensat aquest dijous que més que els experts del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC), s'ha d'escoltar els ciutadans que pateixen les conseqüències de la crisi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El mateix dia que el CAREC ha entregat a Artur Mas un informe que defensa un pacte fiscal en la línia del concert econòmic, Navarro ha demanat al president de la Generalitat que "no només aixequi la bandera del pacte fiscal, sinó també la del creixement econòmic", que és el que, segons ell, necessiten els catalans. El primer secretari del PSC ha coincidit amb els experts del CAREC que la proposta que surti de Catalunya ha d'aplegar la major part dels partits polítics i també de la societat catalana.

El líder socialista ha insistit a demanar-li a Mas que lideri amb més força aquest discurs, que, segons ha considerat, és el que comença a emergir a Europa. Navarro ha reconegut que "sembla" que el president de la Generalitat "darrerament ho està fent" i s'ha felicitat perquè alguns membres del Govern hagin donat suport al candidat socialista a la presidència de França, François Hollande. Tot i això, ha dit que es pregunta si també donaran suport al seu programa, que "diu exactament el que diuen els socialistes catalans".

stats