Política 15/01/2018

"La cel·la és petita però el somni és immens": el mural dedicat a Jordi Cuixart

A la casa familiar del líder d'Òmnium, a Santa Perpètua de Mogoda, també s'hi reprodueix el seu retrat

Ara
1 min
"La cel·la és petita però el somni és immens", missatge en solidaritat amb Jordi Cuixart

BarcelonaLes mostres de solidaritat cap als presos polítics s'estenen al llarg del territori. A les manifestacions, concentracions, i llaços grocs s'hi ha sumat un mural de suport a Jordi Cuixart pintat a la casa familiar del president d'Òmnium. Amics i familiars de Cuixart li han dedicat l'obra, ubicada a Santa Perpètua de Mogoda, que consisteix en un retrat de Cuixart amb el missatge: "La cel·la és petita però el somni és immens", extret de la cançó 'No fear', del grup sabadellenc At Versaris.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El mural, a càrrec del nebot de Cuixart Pol Leiva, reprodueix la tipografia del president d'Òmnium. Leiva l'ha elaborat buscant "carta per carta" les lletres que els faltaven per construir les paraules.

La dedicatòria arriba quan es compleixen tres mesos de l'empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez a la presó de Soto del Real. Els familiars de Cuixart van visitar-lo aquest cap de setmana a la presó, una trobada que el president d'Òmnium descriu en aquest article a l'ARA, una carta a Empar Moliner.

stats