Política 01/09/2014

Una gasolinera independentista vendrà gasolina més barata l'11 de Setembre

Petrolis Independents, que tributa a la hisenda catalana i destina part dels beneficis a entitats sobiranistes, contribueix així a "l'èxit" de la V de Barcelona

Ara
1 min
Benzinera independentista a l'Ametlla del Vallès, del terrassenc Jordi Roset Foto: J.R.

BarcelonaPetrolis Independents, franquícia de la cadena Petro7, la primera benzinera 'low cost' "amb consciència catalana", que va anunciar el març de 2014 que liquidaria tots els impostos a l'Agència Tributària Catalana, ha anunciat que l'11 de Setembre distribuirà carburant a un preu reduït, per tal de contribuir que la V que s'ha de fer a Barcelona "sigui un èxit". La filial ha engegat una campanya a internet sota el lema "Amb Petrolis Independents, tots a la Via Catalana, amb la V(b)enzina més barata de Catalunya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Petrolis Independents, que es patrocina com "la primera benzinera 'low cost' amb consciència social catalana", destina una part dels seus beneficis a entitats de la societat civil que treballen per la independència de Catalunya, com l'ANC, Òmnium o Help Catalonia. El propietari és Jordi Roset, que es va proposar oferir un servei de qualitat a baix cost i, alhora, treballar per l'estat català, i és un dels primers empresaris que aposten de manera clara per la independència. Amb aquesta iniciativa, pretén ajudar a difondre la necessitat que els catalans se sumin massivament a aquesta acció reinvindicativa. "No volem que ningú es quedi a casa, per això volem posar el nostre petit gra de sorra i estimular els catalans que es desplacin des de tots els punts del país fins a la capital. El procés ens necessita, aquest dia més que mai, i animem altres empresaris que actuïn en la mateixa línia", explica en un comunicat Joan Canadell, copropietari de la benzinera.

stats