Política 20/02/2015

Una hora esperant que Monedero doni explicacions perquè un home volia sabotejar la roda de premsa

Podem ha dit que no començaria l'acte fins que marxés de la sala. És Alberto Casillas, que ja va irrompre en l'acte de Pablo Iglesias al Ritz acusant la formació de tenir vincles amb el chavisme

MARIONA FERRER i FORNELLS
1 min
Un policia ha tret l'espontani de la roda de premsa. M. FERRER

MadridPodem havia convocat la premsa a les 13.30 h a la seu de la Fundació Diario Madrid perquè el número tres de partit, Juan Carlos Monedero, donés explicacions sobre la seva declaració complementària a Hisenda. Però la roda de premsa ha començat amb més d'una hora de retard per "problemes de seguretat". Un home que volia boicotejar l'acte, segons la formació, s'ha atrinxerat a la sala i la formació ha assenyalat que no començaria la roda de premsa fins que marxés.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Es tracta d'Alberto Casillas, el cambrer d'Atocha que va saltar a la fama per protegir els joves que envoltaven el Congrés el 25 de setembre del 2013 dels antidisturbis i que, paradoxalment, va irrompre a crits durant l'esmorzar de Pablo Iglesias a l'Hotel Ritz de Madrid al·legant que la seva dona i filla viuen a Veneçuela i que no tenen paper de vàter. "Per una cosa similar a Veneçuela es va perdre la democràcia, per actituds com aquesta. Es comença amb una simple detenció. Posar-me en una columna ha estat el meu delicte", ha dit Casillas quan un policia intentava treure'l de la sala.

El cambrer de la cafeteria Prado de Madrid frena l'entrada d'un agent antidisturbis / GETTY
stats