"Podries morir en un túnel, com la princesa Diana": Corinna protagonitza un podcast sobre l'emèrit

S'estrenarà el 7 de novembre, coincidint amb una nova vista a Londres sobre el cas d'assetjament a l'empresària

ARA
2 min
Corinna Larsen en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa figura de Corinna zu Sayn-Wittgenstein redobla la pressió sobre Joan Carles I a les portes d'una nova vista judicial al Regne Unit sobre la immunitat de l'exmonarca en el cas d'assetjament a l'empresària alemanya. L'examant del rei emèrit protagonitza a partir de dilluns que ve, un dia abans de la cita a la Cort d'Apel·lacions, un podcast de vuit episodis sobre el seu "affaire secret", que la va acabar abocant a un món de "cobdícia, corrupció i crim". Així és almenys com es presenta en la descripció del tràiler, ja disponible a Spotify, i que revela algunes de les perles que Corinna deixa anar als àudios, produïts per Project Brazen i PRX. "La dona que suposadament va alçar i destruir el rei està per fi preparada per explicar amb les seves paraules el que realment va passar", s'anuncia al tràiler.

En alguns dels fragments ja publicats es pot sentir Corinna afirmant que Joan Carles I era, a l'inici de la seva relació, "molt acollidor i amable". "Em trucava potser deu cops al dia, cada dia m'enviava flors i cartes", diu, però afegeix que amb el temps va començar a pensar que no només portava una "doble vida" sinó una vida “quíntuple”. "Hi ha alguna cosa de pertorbadora en ell i de bastant despietada, crec que és una qüestió de pura supervivència", afirma. I conclou: "Imagina que la persona que diu que estima els teus fills i que ets l'amor de la seva vida t'involucra en una investigació criminal".

De les frases avançades, per ara sense context, se'n pot extreure que Corinna aprofundirà en les amenaces que assegura que va rebre del CNI. Explica, en aquest sentit, una suposada escena en un hotel, en què es va despertar de matinada amb una persona al costat del seu llit. I rebla el clau amb una frase contundent: "Si no obeeixes aquestes instruccions podries morir en un túnel, com la princesa Diana". "La de Corinna i el rei és la increïble història real d'un amor que va fer posar de genolls la família reial espanyola", resumeix la descripció del podcast, on es fan servir termes com "riquesa oculta", "espionatge internacional i conspiració", "escàndol, caça d'elefants i luxúria imparable": "Tot es remunta a una de les famílies reials més envoltades de secrets del món", es conclou.

stats