OPERACIÓ POLICIAL
Política 29/08/2015

PSOE demana que "prenguin nota" dels escorcolls les "forces que acompanyen" a Mas

Antonio Pradas mostra el respecte per l'operació policial i demana a tots els membres de Junts pel Sí que es pronunciïn sobre els casos pels que s'investiga CDC

Efe
1 min
Meritxell Batet i Antonio Pradas, durant la compareixença de premsa. EFE

Benalmádena (Màlaga)El secretari de Política Federal del PSOE, Antonio Pradas, ha instat aquest dissabte a que "prenguin nota" del registre policial a la seu de CDC i la seva fundació CatDem "les forces que acompanyen" al president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, en la candidatura Junts pel Sí. Pradas, que ha visitat a Benalmádena (Màlaga) la seu de l'associació ABAD per a persones amb discapacitat, ha afirmat als periodistes que no només ha de donar explicacions el grup de Convergència, que "és en principi qui sembla objecte dels registres". Ha opinat que també han de pronunciar-se les forces que acompanyen CDC en la candidatura, en al·lusió a Junts pel Sí, que estan donant a Convergència "un suport exprés" en aquest moment.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Haurien de ser rigorosos i exigir també les responsabilitats que han exigit al llarg de tant temps i no aparcar aquestes exigències precisament per una qüestió electoral", ha declarat. El dirigent socialista ha mostrat el seu respecte a la Justícia, que ha de "seguir el seu camí a l'hora d'aclarir la veritat" en aquest cas.

stats