ELECCIONS 22-M
Política 11/05/2011

Un romanç contra Francisco Camps s'obre pas a la xarxa

La cançó, del grup Al Tall, explica 19 raons per no votar al president valencià del PP, entre elles, l'atac a TV3 i la llengua catalana

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El grup valencià de folk Al Tall ha irromput a la campanya del País Valencià amb una cançó titulada Romanç contra Camps en el qual explica 19 raons per les quals els ciutadans no haurien de votar al president i candidat a la reelecció del PP, Francisco Camps.

Durant la cançó, es defensa la llengua i el visionat de TV3 al País Valencià i se cita a Acció Cultural com l'entitat que abandera el català i que ha estat perseguida pel PP per aquest motiu. Entre les raons per no votar Camps s'inclou la mala gestió de les arques valencianes i la despesa en l'America's Cup, la visita del Papa, la ciutat de les Arts o el circuit de Fórmula. També cita la manca de places per estudiar en valencià a l'escola, els centres en barracons i, per descomptat, els “xoriços i presidiaris” que té com amics.

El vídeo de la cançó està sent promogut a través del facebook del grup i a través d'un canal de twitter amb l'etiqueta #novoteucamps.

stats